Op zoek naar een laadoplossing voor thuis?

Een laadpaal vinden die bij je past is niet altijd even makkelijk. Ratio Electric ontwikkelt en produceert hoogwaardige laadsystemen voor particulieren. Ratio laadoplossingen zijn van Nederlandse makelaardij. Ook zijn de laadsystemen voorzien van de Laatste technologieën met oog op de toekomst.

Heb je nog niet de perfecte oplossing kunnen vinden of weet je niet waar je op moet letten? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale laadoplossing die past bij jouw situatie.

Alle Ratio laadpalen op een rij.

Ratio io6

LOAD BALANCING

Load balancing is een techniek die de laadsnelheid aanpast op het overige verbruik in huis. Heb je thuis apparaten die veel stroom verbruiken, dan is de Ratio io6 lader een goede optie.

Online inzicht in de App

De Ratio io6 is optioneel te bedienen via een app op een Android of Apple telefoon, via de app starten met laden of inzicht in uw laadproces krijgen is een fluitje van een cent.

Laadpaal beheer

Het is mogelijk om het E-flux Backend systeem voor automatische verrekening toe te voegen aan de Ratio io6 laadpaal, zodat je kan laden met een laadpas. Om vervolgens de verrekening automatisch naar jouw werkgever te verzenden.

Ratio Solar

Duurzaam

Met de Ratio Solar kun je er voor kiezen jouw voertuig met eigen opgewekte energie te laden, doormiddel van de Solar modus

Online inzicht in de App

De Ratio Solar is optioneel te bedienen via de app op een Android of Apple telefoon, via de app starten met laden of inzicht krijgen in jouw laadproces is een fluitje van een cent.

Laadschema

Wil je alleen in de avond laden of heel specifiek alleen overdag? Via de app kan er een laadschema ingesteld worden om alleen op bepaalde tijden de auto op te laden.

Ratio Smart

Online inzicht in de App

De Ratio Smart is optioneel te bedienen via een app op een Android of Apple telefoon, via de app starten met laden of inzicht in uw laadproces krijgen is een fluitje van een cent.

Laadschema

Wil je alleen in de avond laden of heel specifiek alleen overdag? Via de app kun je een laadschema instellen om zo alleen op bepaalde tijden te laden.

POWER SHARING

Met Power sharing kunnen tot maximaal vier elektrische auto’s gelijktijdig worden geladen op één stroomaansluiting

Ratio Solid

LOAD BALANCING

Load balancing is een techniek die de laadsnelheid aanpast op het overige verbruik in huis. Heb je thuis apparaten die veel stroom verbruiken. Dan is de Ratio Solid lader een goede optie.

Duurzaam

Met de Ratio Solid kun je er voor kiezen het voertuig met eigen opgewekte energie te laden, doormiddel van de Solar modus

KWH METER

Uitgerust met een kWh meter, via het display op de laadpaal heb je inzicht in de actuele laadsessie en de totale meterstand.

Ratio Start

Makkelijke installatie

De Ratio Start is ontworpen Zodat hij gemakkelijk zowel binnen als buiten te installeren is, ook door je eigen installateur.

SIMPEL EN ROBUuST DESIGN

De Ratio Start is in Nederland ontworpen en is gemaakt voor gebruiksgemak. Met de geïntegreerde kabelhouder kan de kabel netjes worden opgehangen.

Plug & Charge

Zonder poespas de auto laden? Sluit de auto aan op de laadpaal en start de laadsessie direct, zonder extra handelingen.

De belangrijke verschillen op een rij.

Start Solid Smart Solar io6
Maximaal laadvermogen 1 fase: 7,4 kW 1 fase: 7,4 kW 1 fase: 7,4 kW 1 fase: 7,4 kW 1 fase: 7,4 kW
3 fase: 22 kW 3 fase: 22 kW 3 fase: 22 kW 3 fase: 22 kW 3 fase: 22 kW
Uitvoering Socket of kabel Socket of kabel Socket of kabel Socket of kabel Socket of kabel
Functionaliteit
Dynamic Load Balancing Nee Ja Nee Ja Ja
Laden op zonne-energie Nee Ja Nee Ja Ja
Display Nee Ja Inzicht via app Inzicht via app Inzicht via app
Lader vergrendelen Nee Nee Ja Ja Ja
Plug & Charge Ja Ja Ja Ja Ja
Connectiviteit
Bluetooth©, wifi, ethernet Nee Nee Ja Ja Ja
Gratis Ratio app Nee Nee Ja Ja Ja
Laadschema instellen Nee Nee Ja Ja Ja
Laadmodus kiezen Nee Ja Ja Ja Ja
RFID / Backend Nee Nee Nee Nee Ja

Oude modellen Ratio laadpalen.

Ratio smart Box

Ratio Solar Box

Ratio Home Box

Ratio Home Box Plus