JK EV solutions, jouw EV oplaad kennis!

Sinds 2012 levert JK EV solutions een compleet aanbod aan laadoplossingen voor elektrische voertuigen. JK EV solutions kan de gewenste laadoplossing voor thuis of op kantoor realiseren. Ook voor openbare laadoplossingen kunt u bij ons terecht. Niet iedere parkeersituatie is hetzelfde en iedere bestuurder heeft andere wensen. Maatwerk en persoonlijk advies zijn daarom een belangrijk onderdeel bij het vinden van een gewenste laadoplossing. Onze EV specialisten zijn gespecialiseerd in het geven van advies en service op maat.

JK automatisering is sinds 1992 actief als partner van automatisering en ICT oplossingen voor het MKB en particulieren. Voor alle vraagstukken op het gebied van ICT en automatisering biedt JK oplossingen. Met advies en service op maat leveren wij hardware, software, systeembeheer, camera’s, telefonie en cloud diensten.

In 2006 werd JK healthcare in het leven geroepen. De BabyCam oplossing biedt ouders 24/7 beeld van hun kindje in het ziekenhuis zien via internet op de PC, laptop of mobiel. Daarnaast biedt deze applicatie extra ondersteuning aan de afdeling. Deze oplossing draait al jarenlang in meerdere ziekenhuizen binnen de Benelux.

Vanaf 2015 heeft JK actief bijgedragen aan een succesvolle glasvezelcampagne in het Land van Cuijk. Ook in andere gemeenten is JK actief betrokken. Door de omvang en intensiteit van deze activiteiten is JK glasvezel ontstaan om voor iedereen in Nederland glasvezel te realiseren. Daarbij is onafhankelijk advies onze inzet.