Ratio Home Box Plus

Het enige verschil met de Ratio Home Box is dat de Ratio Home Box Plus is voorzien van een geïntegreerde kWh meter. Lijkt het jou ook heerlijk om direct de stekker in jouw elektrische auto te kunnen pluggen. En niet elke keer de kabel uit je kofferbak te hoeven pakken. De Ratio Home Box plus is ideaal voor thuis en is voor bijna alle type auto’s geschikt.

Inzicht in verbuik

De Home Box Plus is voorzien van een geïntegreerde kWh meter. Hiermee kunt u zowel de actuele laadinformatie zien. Ook kunnen de laatste 5 sessies worden uitgelezen.

SIMPEL EN ROBUuST DESIGN

De Home Box Plus is in Nederland ontworpen, en is gemaakt voor gebruiksgemak. De geïntegreerde kabelhouder zorgt ervoor dat u uw laadkabel netjes weg kan hangen.

Geschikt voor bijna elke AUTO

Er zijn veel verschillende versies van de Home Box Plus. Zo is hij te verkrijgen in een 16A of 32A versie. Ook is de Home Box Plus met een type 1 of type 2 stekker te verkrijgen.

Hebt u een keuze kunnen maken?

Omdat een laadoplossing vaak een maatoplossing is kijkt het JK team graag met u mee. Dit zodat we samen een passende oplossing voor uw situatie kunnen vinden.