Een geschikte laadoplossing voor uw auto

Sinds 2012 levert JK EV solutions laadoplossingen voor elektrische voertuigen. Iedere parkeersituatie is anders. Maatwerk is daardoor een belangrijk onderdeel om tot de gewenste laadoplossing te komen. Daarom hebben wij een divers assortiment aan laadpalen, laadkabels en accessoires. Wenst u hulp bij het vinden van de gewenste laadoplossing? Onze EV specialisten zijn gespecialiseerd in het geven van persoonlijk advies en service op maat.

Laadpalen

Wij hebben verschillende type laadpalen om voor iedere parkeersituatie een passende oplossing te bieden. Staat de gewenste laadoplossing er niet tussen? Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht! Onze EV specialisten kunnen u informeren over de verschillende mogelijkheden. Komt u er zelf niet helemaal uit? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies en een offerte op maat!

Laadkabels & Mobiele laders

Ook voor onderweg bieden wij een compleet aanbod aan laadoplossingen van hoogwaardige kwaliteit. De laadkabels zorgen ervoor dat u bij openbare laadpalen kunt laden. Met de mobiele laders kunt u aan ieder stopcontact of op de camping uw auto opladen. Ook kunt u bij ons een kabel open eind bestellen. Handig voor als de huidige kabel defect is of u een andere type stekker nodig heeft. 

Accessoires

Wij bieden verschillende accessoires die het opladen van uw auto makkelijker maken. Met de stalen paal kan de laadpaal dichtbij de auto worden geplaatst. De RVS kabelhouder, dummy stekkerhouder en kabelmat zorgen ervoor dat u de kabel en stekker netjes kunt weghangen. Ook kWh-meters en sleutelcontacten behoren tot de mogelijkheden. Kortom, de keuze is reuze.

Heeft u een keuze kunnen maken?

Het vinden van een geschikte laadoplossing is niet eenvoudig. Iedere parkeersituatie is anders en er zijn verschillende opties en uitvoeringen verkrijgbaar. Onze EV specialisten zullen samen met u de oplossing bespreken. Dit doen we om er zeker van te zijn dat u de gewenste laadoplossing geleverd krijgt.