Een geschikte laadoplossing voor jouw auto

Sinds 2012 levert JK EV solutions laadoplossingen voor elektrische voertuigen. Iedere parkeersituatie is anders. Maatwerk is daardoor een belangrijk onderdeel om tot de gewenste laadoplossing te komen. Daarom hebben wij een divers assortiment aan laadpalen, laadkabels en accessoires. Hulp nodig bij  het vinden van de gewenste laadoplossing? Onze EV specialisten zijn gespecialiseerd in het geven van persoonlijk advies en service op maat.

Laadpalen

Wij hebben verschillende type laadpalen om voor iedere parkeersituatie een passende oplossing te bieden. Staat de gewenste laadoplossing er niet tussen? Ook voor maatwerk kan je bij ons terecht! Onze EV specialisten kunnen jou informeren over de verschillende mogelijkheden. Kom je er zelf niet helemaal uit? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies en een offerte op maat!

Laadkabels & Mobiele laders

Ook voor onderweg bieden wij een compleet aanbod voor laadoplossingen van hoogwaardige kwaliteit. De laadkabels zorgen ervoor dat je bij openbare laadpalen kunt laden. Met de mobiele laders kun je aan ieder stopcontact of op de camping jouw auto opladen. Ook kun je bij ons een kabel met open eind bestellen. Handig voor als de huidige kabel defect is of je een andere type stekker nodig hebt. 

Accessoires

Wij bieden verschillende accessoires die het opladen van jouw auto wat gemakkelijker maakt. Met de stalen paal kan de laadpaal dichtbij de auto worden geplaatst. De RVS kabelhouder, dummy stekkerhouder en kabelmat zorgen ervoor dat je de kabel en stekker netjes kunt weghangen. Ook kWh-meters en sleutelcontacten behoren tot de mogelijkheden. Kortom, de keuze is reuze.

Heb je een keuze gemaakt?

Het vinden van een geschikte laadoplossing is niet eenvoudig. Iedere parkeersituatie is anders en er zijn verschillende opties en uitvoeringen verkrijgbaar. Onze EV specialisten zullen samen met jou de oplossing bespreken. Dit doen we om er zeker van te zijn dat je de gewenste laadoplossing geleverd krijgt.