Ratio io6 laadpaal

De Ratio IO6-laadpaal vertegenwoordigt de nieuwste generatie laders van Ratio en biedt geavanceerde functies die de moeite waard zijn. Deze laadpaal onderscheidt zich door zijn automatische verrekensysteem, mogelijk gemaakt door een geavanceerd backofficesysteem.

Een opvallende eigenschap van de Ratio IO6-laadpaal is zijn naadloze samenwerking met zonnepanelen. Deze slimme laadpaal kan worden geïntegreerd in je zonne-energiesysteem en begint al efficiënt te werken bij een overschot van slechts 1,4 kW in je eigen elektriciteitsnet.

Ontdek vandaag nog hoe de Ratio IO6-laadpaal elektrisch laden naar een hoger niveau tilt met geavanceerde technologie en innovaties.

Geavanceerd verrekensysteem

De Ratio io6 laadpaal beschikt over een backoffice systeem om het aantal verbruikte kWh te verrekenen. Hierdoor is het mogelijk om de geladen kWh door te berekenen naar de eindgebruiker of de werkgever.

Slimme app voor real-time inzicht

De app geeft inzicht in de actuele laadsessie. Daarnaast is een overzichtelijke weergave van de laadgeschiedenis beschikbaar. Ook kan met de app de laadpaal worden vergrendeld, ontgrendeld en uitgesteld laden worden ingesteld.

Krachtig Power Sharing-systeem

Met Power Sharing kunnen tot maximaal 4 elektrische auto’s gelijktijdig worden opgeladen op één stroomaansluiting. Hierdoor kunnen meerdere laadpalen beschikbaar gesteld worden voor het opladen van elektrische voertuigen, zonder dat het elektriciteitsnet overbelast wordt.

Heb je een keuze kunnen maken?

Het JK-team begrijpt dat elke laadbehoefte uniek is. Daarom zijn we er om samen met jou de ideale laadoplossing voor jouw situatie te vinden. We staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw laadoplossing perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften.