Laadpalen

Onze laadpalen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en functionaliteiten. Of je nu een simpele laadoplossing zonder poespas wenst of een slimme laadoplossing met automatische verrekening via uw laadpas. Iedere parkeersituatie is anders en iedere bestuurder heeft andere wensen en eisen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Of heb je geen idee welke laadpaal voor jou het meest geschikt is? Geen enkel probleem! Wij nemen alle tijd om jouw parkeersituatie en wensen in kaart te brengen om de gewenste laadoplossing te realiseren.

De slimme laadpalen van Easee bieden veel functionaliteit. Deze laadpalen zijn eenvoudig te bedienen via een app. De Easee laadpaal heeft een modern uiterlijk en backend mogelijkheden is dus ideaal geschikt voor zowel thuis als op kantoor.

Flexicharge is een Nederlandse producent van diverse soorten oplaadpunten & oplaadpalen. Flexicharge is sinds 2016 actief in de e-mobility markt. De oplaadpunten zijn vervaardigd uit hoogwaardige componenten en beschikken over de nieuwste technologische mogelijkheden. 
Ratio Electric

Ratio laadpalen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zeer betrouwbaar. Ook zijn de Ratio laadpalen voordelig geprijsd en te leveren in verschillende uitvoeringen. De Ratio laadpaal is daardoor een veel gekozen laadpaal om thuis de elektrische auto op te laden.

Alfen-logo
Pro Line Outlet

De Alfen laadpalen beschikken over RFID lezers, waardoor vergrendeling via laadpassen en automatische verrekening mogelijk zijn. De Alfen laadpaal is door de moderne uitstraling een veel gekozen laadpaal op kantoor en (semi-)openbare parkeerlocaties.