Laadpalen

Onze laadpalen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en functionaliteiten. Of u nu een simpele laadoplossing zonder poespas wenst of een slimme laadoplossing met automatische verrekening via uw laadpas. Iedere parkeersituatie is anders en iedere bestuurder heeft andere wensen en eisen. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Of heeft u geen idee welke laadpaal voor u het meest geschikt is? Geen enkel probleem! Wij nemen alle tijd om uw parkeersituatie en wensen in kaart te brengen om de gewenste laadoplossing te realiseren.

Ratio Electric
smart box

De Ratio laadpalen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zeer betrouwbaar. Ook zijn de Ratio laadpalen voordelig geprijsd en te leveren in verschillende uitvoeringen. De Ratio laadpaal is daardoor een veel gekozen laadpaal om thuis de elektrische auto op te laden.

Alfen-logo
Pro Line Outlet

De Alfen laadpalen beschikken over RFID lezers, waardoor vergrendeling via laadpassen en automatische verrekening mogelijk zijn. De Alfen laadpaal is door de moderne uitstraling een veel gekozen laadpaal op kantoor en (semi-)openbare parkeerlocaties.