Alfen laadoplossing

Sinds 2008 ontwikkelt Alfen slimme oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Alfen laadoplossingen hebben de mogelijkheid een back office beheersysteem te koppel. Ideaal voor portfolio beheer en transactiediensten. Bovendien is beheer en onderhoud op afstand mogelijk. Ben je opzoek naar een laadpaal en verrekensysteem, dan is Alfen een slimme keus. Mocht het gewenste product niet op de website staan, neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Een aantal Alfen laadpalen op een rij.

Eve Single S-line

Simpel en robuust design

De Eve Single S-line is in Nederland ontworpen en is gemaakt voor gebruiksgemak. Het laadstation is klein van formaat en voorzien van LED statusindicator

Slimme Lader

De Single S-line is in staat te communiceren met en te reageren op andere slimme technologieën en oplossingen met gedeelde standaarden en open protocollen.

Managementsysteem

Diverse Managementsysteem zijn mogelijk. Door een eenvoudige SIM-kaart vervanging kan er met onze producten van systeem worden gewisseld om zo in te kunnen spelen op toekomstige veranderingen op de markt.

Eve Single Pro-line

RFID-kaartlezer

De RFID-lezer ondersteunt gebruikersidentificatie en een MID-meter maakt financiële afwikkeling mogelijk via vrij gekozen managementsystemen van derden.

LCD scherm

De gebruiksinterface is voorzien van een 3,5” fullcolour display met de mogelijkheid een eigen logo te uploaden. Dit voegt een professionele uitstraling toe aan jouw laadpaal.

Kwaliteit

De laadpalen en toebehoren worden in Nederland geproduceerd en bestaan uitsluitend uit topkwaliteit componenten welke uitgebreid zijn getest en gecertificeerd.

Eve Double Pro-line

MID gekeurd

Alle Alfen laders zijn MID gekeurd. Dit houdt in dat de kWh meter Volgens de Metrolgiewet voldoen aan alle eisen. De laadoplossingen van Alfen zijn dus ideaal geschikt voor een verrekensysteem.

Slim Laden

Met de volledig vernieuwde soft- en hardware, ondersteunt de Eve Double Pro-line verschillende functionaliteiten als Smart Charging netwerken, OCPP 1.6 en Load Balancing.

Geschikt voor Zakelijk gebruik

De Eve Double Pro-line heeft twee sockets voor kabel dit houd in dat er twee auto's tegelijkertijd kunnen laden. Ook is het mogelijk uw bedrijfslogo op het display te tonen.

Alfen Twin

Publiek laadstation

De Twin is een veel gezien laadstation op semi-openbare en publieke locaties. Dankzij zijn robuustheid en gebruiksgemak is de Twin een van de meest geïnstalleerde publieke laadpunten.

Taalarm

De gebruikersinterface is taalarm met gebruikersinstructies in icoonvorm en LED-laadindicatielampen. Zodat het voor iedereen duidelijk is hoe de laadpaal gebruikt kan worden.

Vrije keuze laadabonnement

Alle laadpunten van Alfen zijn SIM-lock vrij. Dit houdt in dat je het laad abonnement kunt kiezen bij uw Service Provider naar voorkeur.