Op zoek naar een laadoplossing voor thuis?

Een laadpaal vinden die bij je past is niet altijd even makkelijk. Ratio Electric ontwikkelt en produceert hoogwaardige laadsystemen voor particulieren. Ratio laadoplossingen zijn van Nederlandse makelaardij. Ook zijn de laadsystemen voorzien van de Laatste technologieën met oog op de toekomst. Heeft u niets kunnen vinden wat bij uw past, of geen idee waar u op moet letten? neem vrijblijvend contact met ons op.

Een aantal laadpalen op een rij.

Ratio Solar Box

Duurzaam

Met de Solar Box kunt u er voor kiezen uw voertuig 100% met eigen opgewekte energie te laden. Dit door middel van de Solar modus.

Fast modus

De Solar Box in Fast-modus zal uw voertuig op de maximaal ingestelde snelheid laden. Als de zonnepanelen niet genoeg energie opwekken zal er ook stroom vanuit het net gebruikt worden.

Power sharing

Met Power sharing kunnen tot maximaal vier elektrische auto’s gelijktijdig worden geladen op één stroomaansluiting.

Ratio smart Box

LOAD BALANCING

Load balancing is de techniek die de laadsnelheid aanpast op het overige verbruik in huis. Heeft u thuis apparaten die veel stroom verbruiken. Dan is de ratio smart lader een goede optie voor u.

POWER SHARING

Met Power sharing kunnen tot maximaal vier elektrische auto’s gelijktijdig worden geladen op één stroomaansluiting

INZICHT IN VERBUIK

De Smart Box is voorzien van een geïntegreerde kWh meter. Hiermee kunt u zowel de actuele laadinformatie zien. ook kunnen de laatste 5 sessies worden uitgelezen..

Ratio Home Box Plus

Inzicht in verbuik

De Home Box Plus is voorzien van een geïntegreerde kWh meter. Hiermee kunt u zowel de actuele laadinformatie zien. ook kunnen de laatste 5 sessies worden uitgelezen.

SIMPEL EN ROBUuST DESIGN

De Home Box Plus is in Nederland ontworpen, en is gemaakt voor gebruiksgemak. de geïntegreerde kabelhouder zorgt ervoor dat u uw laadkabel netjes weg kan hangen .

Geschikt voor bijna elke AUTO

Er zijn veel verschillende versies van de Home Box Plus. Zo is hij te verkrijgen in een 16A of 32A versie. Ook is de Home Box Plus met een type 1 of type 2 stekker te verkrijgen.

Ratio Home Box

Simpel en robuust design

De Home Box is in Nederland ontworpen, en is gemaakt voor gebruiksgemak. de geïntegreerde kabelhouder zorgt ervoor dat u uw laadkabel netjes weg kan hangen .

Makkelijke installatie

De Home Box is ontworpen Zodat hij gemakkelijk zowel binnen als buiten te installeren is. Ook door uw eigen installateur.

Geschikt voor bijna elke AUTO

Er zijn veel verschillende versies van de Home Box. Zo is hij te verkrijgen in een 16A of 32A versie. Ook is de Home Box Plus met een type 1 of type 2 stekker te verkrijgen.