Ratio Start

Plug & Charge – De Ratio Start-laadpaal is het instapmodel EV-lader van Ratio. Na meer dan 12 jaar doorontwikkeling in de EV-markt is de Ratio Start-laadpaal ontworpen als de meest gebruiksvriendelijke en eenvoudig te installeren lader, zonder in te leveren op veiligheid of kwaliteit. Voor het starten van een laadsessie is geen laadpas of app vereist. Het enige wat je hoeft te doen, is de stekker in de auto steken om het opladen te beginnen. Gemakkelijk en direct laden met de Ratio Start.

Makkelijke installatie

De Ratio Start is ontworpen zodat hij gemakkelijk zowel binnen als buiten te installeren is, ook door je eigen installateur.

SIMPEL EN ROBUUST DESIGN

De Ratio Start is in Nederland ontworpen en is gemaakt voor gebruiksgemak. Met de geïntegreerde kabelhouder kan de kabel netjes worden opgehangen.

Plug & Charge

Zonder poespas de auto laden? Sluit de auto aan op de laadpaal en start de laadsessie direct, zonder extra handelingen.

Heb je een keuze kunnen maken?

Het JK-team begrijpt dat elke laadbehoefte uniek is. Daarom zijn we er om samen met jou de ideale laadoplossing voor jouw situatie te vinden. We staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw laadoplossing perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften.