Ratio Solid

Het enige verschil met de Ratio Start is dat de Ratio Solid is uitgerust met een geïntegreerde kWh-meter. Stel je voor dat je gewoon de stekker in jouw elektrische auto kunt pluggen zonder elke keer de kabel uit je kofferbak te hoeven pakken. De Ratio Solid is de ideale keuze voor thuisgebruik en geschikt voor bijna alle typen auto’s. Geniet van gemak en efficiëntie met de Ratio Solid.

Duurzaam

Met de Ratio Solid kun je er voor kiezen het voertuig met eigen opgewekte energie te laden, doormiddel van de Solar modus

Kwh Meter

Uitgerust met een kWh meter, via het display op de laadpaal heb je inzicht in de actuele laadsessie en de totale meterstand.

Load balancing

Load balancing is een techniek die de laadsnelheid aanpast op het overige verbruik in huis. Heb je thuis apparaten die veel stroom verbruiken. Dan is de Ratio Solid lader een goede optie.

Heb je een keuze gemaakt?

Het JK-team begrijpt dat elke laadbehoefte uniek is. Daarom zijn we er om samen met jou de ideale laadoplossing voor jouw situatie te vinden. We staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw laadoplossing perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften.