Ratio Solar

De Ratio Solar heeft de zelfde functionaliteit als een Smart inclusief een paar extra functies. Kies voor ‘Solar’ om groen en kosteloos te laden, ‘Smart Solar’ voor een combinatie van zonne-energie en stroom uit het net en tenslotte ‘Smart’ om volledig op netstroom te laden. Ook is de Ratio Solar voorzien van technieken zoals ‘Load balancing’ en ‘Power sharing’.

Duurzaam

Met de Ratio Solar kun je er voor kiezen jouw voertuig met eigen opgewekte energie te laden, doormiddel van de Solar modus

ONLINE INZICHT IN DE APP

De Ratio Solar is optioneel te bedienen via de app op een Android of Apple telefoon, via de app starten met laden of inzicht krijgen in jouw laadproces is een fluitje van een cent.

LAADSCHEMA

Wil je alleen in de avond laden of heel specifiek alleen overdag? Via de app kan er een laadschema ingesteld worden om alleen op bepaalde tijden de auto op te laden.

Heb je een keuze kunnen maken?

Het JK-team begrijpt dat elke laadbehoefte uniek is. Daarom zijn we er om samen met jou de ideale laadoplossing voor jouw situatie te vinden. We staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat de laadoplossing perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften.