Ratio io7

De Ratio io7 laadpaal vertegenwoordigt de nieuwste generatie laders van Ratio en biedt geavanceerde functies die de moeite waard zijn. Deze laadpaal onderscheidt zich door zijn automatische verrekensysteem, mogelijk gemaakt door een geavanceerd backofficesysteem.

Een opvallende eigenschap van de Ratio io7 laadpaal is zijn naadloze samenwerking met zonnepanelen. Deze slimme laadpaal kan worden geïntegreerd in je zonne-energiesysteem en begint al efficiënt te werken bij een overschot van slechts 1,4 kW in je eigen elektriciteitsnet.

Ontdek vandaag nog hoe de Ratio io7 laadpaal elektrisch laden naar een hoger niveau tilt met geavanceerde technologie en innovaties.

Geavanceerd verrekensysteem

De Ratio io7 laadpaal is voorzien van een geavanceerd backofficesysteem dat het verbruikte aantal kilowattuur (kWh) nauwkeurig bijhoudt. Dit maakt het eenvoudig om de geladen kWh door te berekenen naar de eindgebruiker of werkgever, waardoor transparantie en kostenefficiëntie worden gegarandeerd. Een slimme oplossing voor elektrisch laden met de Ratio io7

Lichtzuil

De Ratio io7 is uitgerust met een slim backoffice systeem dat nauwkeurig het verbruikte aantal kilowattuur (KWH) bijhoudt. Dit stelt je in staat om eenvoudig de kosten door te berekenen aan de klant of je werkgever en zo transparantie te bieden bij het opladen van elektrische voertuigen. Gemakkelijk en efficiënt beheer van laadkosten met de Ratio io7.

Krachtig Power Sharing-systeem

Met Power Sharing kunnen tot 4 elektrische auto's gelijktijdig worden opgeladen met slechts één stroomaansluiting, zonder het elektriciteitsnet te overbelasten. Efficiënt en praktisch opladen voor elektrische voertuigen.

Heb je een keuze kunnen maken?

Het JK-team begrijpt dat elke laadbehoefte uniek is. Daarom zijn we er om samen met jou de ideale laadoplossing voor jouw situatie te vinden. We staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw laadoplossing perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften.