Eve Single S-line

De Eve Single S-line is ontworpen voor de thuisomgeving en biedt daarom Plug & Charge laden met LED statusindicaties om de laadstatus weer te geven. Gebruikers kunnen hun laadgegevens via ieder internet-verbonden apparaat inzien. De Eve Single S-line heeft een modern Design. Het laadstations kan zowel aan de muur als op een montagepaal gemonteerd worden. De Eve Single S-line is zeer solide en biedt hightech functies voor het verrekenen van stroomkosten en verdelen van stroom. Inclusief de genoemde functies is het laadpunt ook nog zeer aantrekkelijk geprijsd.

Simpel en robuust design

De Eve Single S-line is in Nederland ontworpenis gemaakt voor gebruiksgemak. Het laadstation is klein van formaat en voorzien van LED statusindicator

Slimme Lader

De Single S-line is in staat te communiceren met en te reageren op andere slimme technologieën en oplossingen met gedeelde standaarden en open protocollen.

Managementsysteem

Diverse Managementsysteem zijn mogelijk. De lader is met het internet te verbinden. daarom kan er met met de S-line van Backend worden gewisseld om zo in te kunnen spelen op toekomstige veranderingen op de markt.

Heb je een keuze kunnen maken?

Omdat een laadoplossing vaak een maatoplossing is kijkt het JK team graag met u mee. Dit zodat we samen een passende oplossing voor uw situatie kunnen vinden.