Eve Single Pro-line

De Eve Single Pro-line is geschikt voor zakelijk en huiselijk gebruik. Want gebruikers kunnen hun laadgegevens via ieder internet-verbonden apparaat inzien. Verder heeft de Eve Single Pro-line een modern design. Daarnaast is er ook een  3,5″ kleuren display. Het laadstations kan zowel aan de muur als op een paal gemonteerd worden. De Eve Single Pro-line biedt hightech functies voor het verrekenen van stroom-kosten en het verdelen van stroom. Kortom een lader Met veel functies.

RFID-Kaartlezer

De RFID-kaartlezer ondersteunt gebruikersidentificatie en een MID-meter maakt financiële afwikkeling mogelijk via vrij gekozen managementsystemen.

LCD scherm

De gebruiksinterface is voorzien van een 3,5” fullcolour display met de mogelijkheid een eigen logo te uploaden. Dit voegt een professionele uitstraling toe aan uw laadpaal.

Kwaliteit

De laadpalen en toebehoren worden in Nederland geproduceerd en bestaan uitsluitend uit topkwaliteit componenten welke uitgebreid zijn getest en gecertificeerd.

heb je een keuze kunnen maken?

Omdat een laadoplossing vaak een maatoplossing is kijkt het JK team graag met je mee. Dit zodat we samen een passende oplossing voor uw situatie kunnen vinden.