Eve Double Pro-line

De Eve Double Pro-line is geschikt voor zakelijk gebruik. Dit laadstation is verbonden met internet zodat laadgegevens via ieder internet-verbonden apparaat in te zien zijn. Verder heeft de Eve Double Pro-line een modern design. Daarnaast is er ook een 7″ kleuren display waar een bedrijfslogo op getoond kan worden. Het laadstations kan zowel aan de muur als op een paal gemonteerd worden. De Eve Double Pro-line biedt hightech functies voor het verrekenen van stroom-kosten en het verdelen van stroom. Kortom een lader Met veel functies.

MID gecertificeerd

Alle Alfen Pro-line laders zijn MID gekeurd. Dit houd in dat de kWh meter Volgens de Metrolgiewet voldoen aan alle eisen. De laadoplossingen van Alfen zijn dus ideaal geschikt voor een verrekensysteem.

Slim Laden

Met de volledig vernieuwde soft- en hardware, ondersteunt de Eve Double Pro-line verschillende functionaliteiten als Smart Charging netwerken, OCPP 1.6 en Load Balancing.

Zakelijk gebruik

De Eve Double Pro-line heeft meerdere sockets voor kabelaansluitingen dit houdt in dat er twee auto's tegelijkertijd kunnen laden. Ook is het mogelijk uw bedrijfslogo op het display te tonen.

Heb je een keuze kunnen maken?

Omdat een laadoplossing vaak een maatoplossing is kijkt het JK team graag met je mee. Dit zodat we samen een passende oplossing voor uw situatie kunnen vinden.